Uklad zakladu gastronomicznego

Man PrideMan Pride - Eine effektive Lösung für Erektionsprobleme und größere Libido.

System POS to plan gastronomiczny do prowadzenia każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe także tymże całe.

Dla delikatnych a wyższych lokali POS bardzo dokładnie konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak i wyjątkowych sieci gastronomicznych. To pierwsze narzędzie, dopasowane do publikacji na swobodnej liczbie stanowisk POS. Projekt w wyraźny sposób usprawni prowadzenie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym etapem rzeczy w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni a na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Współpraca z drugimi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a układami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Wpływanie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Jasny i jasny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacji o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w tłu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.